navigation basket
0
0297 - 380524

Verzenden en leveren


Wij verzenden en leveren je bestelling met de grootste zorg. Heb je een vraag over je bestelling en/of levering neem dan contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met je op!

Geen verzendkosten

Wij leveren onze producten door heel Nederland en België op het door jou gewenste adres. Voor levering in Nederland en België worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is ook geen minimaal orderbedrag.

Levertijd

Je hebt je bestelling gedaan voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling, indien voorradig, de volgende werkdag bij je afgeleverd. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. 
De transporteur heeft de opdracht om de bestelling tot de voordeur te bezorgen, maar in overleg en met assistentie zal hij doorgaans bereid zijn de goederen op de juiste plaats te brengen, bijvoorbeeld in de tuin of naar een opslagplaats binnen redelijke loopafstand.
Het kan voorkomen dat de bestelling toch niet uit voorraad geleverd kan worden. In dat geval ontvangt je daarvan direct na ontvangst van de bestelling bericht. * voor Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen gelden andere levertijden.

Sluit venster


Laat hier een beoordeling achter